Megbízható bolt

Megbizhatobolt.hu - Webaruhaz irtikelis. Mennyi csillagot irdemel ez a webaruhaz?

Asti Partner

TOP termékek

Szavazás

Mit szeretnél még látni az oldalon?

Kezdőlap                    A legjobb akciókért kattints ide!                          

Blog

Öntsünk tiszta levegőt a szobába!

2021.03.16 18:19


Miért ajánljuk az ózongenerátort a kisgyermekes családoknak is? A lenti bejegyzésből Te is megtudhatod!

Mire való a készülék?

Az ozonosvarazs.hu által használt készüléket különböző helyiségek, lakóterek légtisztítására ajánljuk, alkalmas épületek, irodák, autók, hajók légterének tisztítására. A mi készülékünk 320 m3 levegőt képes megmozgatni óránként. Használhatja otthona, vagy irodája ózonos kezelésére, kihasználva az ózon gáz előnyös tulajdonságait – légtisztító és penészmentesítő hatását. A tisztításhoz szükséges ózonkoncentrációt egyszerre maximum egy 90 m2 alapterületű helyiség számára képes biztosítani, mely hozzávetőleg 250 m3 (250 légköbméter) légmennyiséget jelent.

 

Mire is jó az ózon?

Az ózon erős oxidáló tulajdonságának köszönhetően vegyszerek nélkül szünteti meg a penészt és a levegőben terjengő szagokat. Az állott, dohos és egyéb kellemetlen szagokat – mint például a dohányfüst átható illata – minden zárt helyiségben elűzi. Az ózonos légtisztítás jellegzetessége, hogy a technológia nem tartalmaz vegyszeres kezelést, az ózon molekula rövid időn belül lebomlik, így kíméletes és környezetbarát módon segít a légtisztításban.

Legyen szó élelmiszer tartósításáról, orvosi rendelő levegőjének tisztításáról, vagy egy penészes szállítmány mentesítéséről, a technológia és a megfelelő teljesítményű ózongenerátor készülék használatával garantált eredményre számíthat. Az ózont régóta használják a vízkezelésben a szennyezőanyagok eltávolítására, illetve az ivóvízben található mikro-szennyező anyagok számának csökkentésére.

 

Hogyan működik a tisztítás?

Az ózonnal történő légtisztítás egyszerű folyamat. A szükséges óvintézkedések betartásával nem okozhat kárt magában, vagy a környezetében. A legfontosabb, amit tudnia kell, hogy az ózon minden élő szervezetre hatást gyakorol, így a háziállatokat és a szobanövényeket is távol kell tartani a kezelt helyiségtől. Az ózonos kezelés után a helyiséget alaposan ki kell szellőztetni, csak ezt követően szabad ismét birtokba venni. Az ózongenerátor működése során magas koncentrációjú ózon gázt bocsát ki, ami részt vesz a gombák, atkák, allergének, vírusok és a kellemetlen szagok elűzésében. Az eljárási időt követően érdemes még legalább fél órát várakozni, majd a helyiséget alaposan kiszellőztetni.

 

Milyen területen lehet hatásos ez a módszer?

Penész – A penészgombák sokszor megtelepszenek a nedves, nyirkos helyiségekben, sarkokban, komoly szagokat és betegségeket okozva ezáltal. A penészgombák spórái pedig a légutakba bejutva okoznak allergiát és egészségügyi károsodást. Az ózon eljárással kezelt helyiségekben viszont a penész szag megszűnik, a gomba spórák és gombatelepek teljesen elpusztulnak.

Allergének – Az otthonainkban a poratkák sok esetben felhalmozódnak és ezen élőlények ürüléke okozza a légzőszervi irritációt az emberi szervezetben. A porszívózás ugyan sokat segít, de a mikrorészecskék eltüntetésére nem alkalmas. Az ózonos kezelés során az ágyneműben, takaróban, szőnyegben és egyéb textíliában megbúvó poratkák, allergének eltűnnek.

Rossz szagok – Az ózon minden apró résbe, hézagba beszivárog. Képes behatolni a textilekbe, szövetekbe, kárpitokba, valamint az ágyneműk és matracok belsejébe is egyaránt, és elpusztítani az ott megbúvó kórokozókat, megszüntetve ezáltal a szagokat. Nagyszerű megoldást jelent a dohányfüst, illetve  a dohos szag megszüntetésére is.

Gépjárművek utastere és klímatisztítás – A gépjárművek utastere kiváló táptalajt nyújt a mikroorganizmusok megtelepedésére. A sötét, nedves klíma rendszerben megtelepednek és elszaporodnak a gombák. Az ózonos tisztítás révén a berendezések megbontása nélkül lehet kiváló eredményt elérni, ezáltal szüntetve meg a penész jelenlétét.

Közintézmények – Azokban az intézményekben, helyiségekben, épületekben, ahol fokozott védelemre van szükség, az ózon az egyik leghatásosabb védelmi mechanizmus lehet. Az iskolák, óvodák, szállodák, kórházak, fitness központok, uszodák stb. tisztítására is kiváló.

 

Ugye Te sem akarod kitenni a gyermeked a fenti veszélyek egyikének sem?
Egyedi ajánlatért keresd a www.ozonosvarazs.hu oldalt!

 

Mi a helyzet a koronavírussal?

Nos, ebben a témában nem akarunk állást foglalni, de úgy gondoljuk, hogy például az Országos Mentőszolgálat minőségi referencia. Ők sem kínai terméket, hanem az általunk is használt magyar gyártású termékcsaládot alkalmazzák, immáron több, mint 150 db-ot. **
Az ózon és a koronavírus kapcsolatáról több hazai hírportál is beszámolt, ezeket itt találod:

Az index.hu egyik és másik cikke. A portfolio.hu írása pedig ide kattintva érhető el.

 


Források:
*https://ozoneplus.eu/ a készülék gyártója és forgalmazója

**2020.04.01-es adat. Forrás:hvg.hu