A rendelés menete

A rendelés menete:

Válogasson kedvére a termékekből, helyezze a kosárba, majd ha elkészült, akkor akár regisztrációval, akár anélkül be tudja fejezni a vásárlást.

Három fizetési módot is biztosítunk:

  • Online bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül. Ebben az esetben a számlázási, szállítási adatai megadása után a rendszer átirányítja a Barion biztonságos fizetés oldalára, ahol a vásárlást véglegesíteni tudja. Fontos tudnia, hogy a Bankkártya adatai az áruházunkhoz nem jutnak el. A Barionról itt talál további infót. A fizetés jóváírása után elektronikus úton megküldésre kerül a számla. A kártyával való fizetés a shop részéről semmilyen pluszköltséggel nem jár, ugyanolyan, mintha a sarki boltban vásárolna. A leggyorsabb és legkényelmesebb fizetési mód, mi ezt ajánljuk.

 

  • Banki átutalást is tud választani, ebben az esetben a megadott e-mail címre elküldésre kerül a számla, abban fogja megtalálni az utaláshoz szükséges adatokat. A közlemény rovatba kérjük a megrendelés azonosítóját (12345-123456 formátum), vagy a számla sorszámát tüntesse fel.


  • Utánvét esetén a futárnak kell kifizetni a terméket. Ebben az esetben kizárólag készpénzt tud elvenni a futár.

 

Az első két esetben az összeg beérkezése után elkészítjük a GLS futárszolgálatnak a csomagot kiszállításra, mely az összeg beérkezése után 1-3 munkanapon belül történik. 

A megrendelés fizetési kötelezettséggel jár.